Zwempunt Delden

Zwempunt Delden is een Zwembad gelegen aan De Berken 2 in Delden.

Meer informatie over Zwempunt Delden in Delden

Bij Zwempunt Delden krijgen kinderen op een kleinschalige manier zwemles. Het team van gediplomeerde zwemdocenten zorgt ervoor dat de lessen veilig en vertrouwd zijn. Ze vinden het belangrijk dat de kinderen goed leren zwemmen en zich onder alle omstandigheden kunnen redden in het water. Ze geloven dat zwemmen niet in een week geleerd kan worden. Er is direct contact mogelijk via een telefoonnummer en er kan ook per mail contact worden opgenomen. Inschrijven voor de lessen is mogelijk en er zijn foto's te bekijken. Het zwembad is klein en gezellig en er wordt echt naar het kind gekeken. De zwemlessen worden aangepast aan wat het kind aankan en ze leren ook met een rugzak zwemmen. De lessen worden gegeven in kleine groepjes met veel persoonlijke begeleiding en er heerst een vrolijke en ongedwongen sfeer. Het adres van Zwempunt Delden is De Berken 2, 7491 HJ Delden en het telefoonnummer is +31 6 5152 3751.

Wil je weten wat Zwempunt Delden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwempunt Delden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwempunt Delden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwempunt Delden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Zwempunt Delden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwempunt Delden

Bezoekers bekeken ook