Zwemclub "Twickel"

Zwemclub "Twickel" is een Zwembad gelegen aan Schoppenstede 21 in Delden.

Meer informatie over Zwemclub "Twickel" in Delden

Zwemclub Twickel in Delden biedt hoogwaardige kwalitatieve trainingen aan die met veel plezier worden gegeven en ontvangen door Quinten, Sabine en Dana. Ze trainen in het binnenbad in Markelo en hebben momenteel veel masters als leden, die allemaal hun eigen trainingsdoelen hebben. Naast de trainingen organiseren ze ook andere activiteiten, zoals etentjes en uitjes. Er zijn veel onderlinge afspraken die spontaan ontstaan, zoals samen zwemmen in het buitenbad en carpoolen van Delden naar Markelo. Als je interesse hebt in de zwemclub, kun je meer informatie vinden op hun website. Daarnaast is er ook een verandering in het ophalen van oud papier in Delden. Vanaf woensdag 12 juli zal het oud papier worden ingezameld op de tweede woensdag van de maand en de manier van ophalen verandert ook. Het is belangrijk dat het oud papier in handzame bundels wordt klaargezet, anders kan het niet worden meegenomen. Verder wordt er vermeld dat de contributie laag is omdat veel leden oud papier ophalen in de Vogelbuurt van Delden, wat ten goede komt aan de contributie. Als er vragen zijn over het oud papier, kan er gemaild worden naar het secretariaat van de zwemclub.

Wil je weten wat Zwemclub "Twickel" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwemclub "Twickel" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwemclub "Twickel"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwemclub "Twickel" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Zwemclub "Twickel" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwemclub “Twickel”

Bezoekers bekeken ook