Zoutmuseum Delden

Zoutmuseum Delden is een Museum gelegen aan Langestraat 30 in Delden.

Meer informatie over Zoutmuseum Delden in Delden

In het centrum van Delden bevindt zich het Zoutmuseum, waar bezoekers alles kunnen ontdekken over zout. Het museum vertelt het complete verhaal over zout, van de geschiedenis rondom Twickel, Boekelo en Hengelo tot de periodes ver terug in de tijd. Zout is een belangrijke component in de wereldgeschiedenis en dit wordt op een speelse en educatieve manier belicht. Kinderen kunnen op een aansprekende manier het belang en de mogelijkheden van zout zien. Het museum biedt ook prachtige hulpmiddelen voor spreekbeurten en heeft een basisexpositie en grote verzameling zoutvaatjes. Bezoekers kunnen gebruik maken van een gratis audiotour door een app te downloaden op hun eigen mobiele telefoon. Het museum is rolstoeltoegankelijk en ligt op slechts 5 minuten lopen vanaf het station. De openingstijden variëren per seizoen en de contactinformatie van het museum is beschikbaar op hun website.

Wil je weten wat Zoutmuseum Delden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zoutmuseum Delden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zoutmuseum Delden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zoutmuseum Delden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Zoutmuseum Delden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Zoutmuseum Delden

Bezoekers bekeken ook