Westerhof's Kaashandel B.V.

Westerhof's Kaashandel B.V. is een Kaaswinkel gelegen aan Schneidersbos, De Dennen 4 in Delden.

Meer informatie over Westerhof's Kaashandel B.V. in Delden

Kaashandel Westerhof is al meer dan 50 jaar een kwaliteitsmerk op de markt. Het bedrijf werd opgericht in 1968 door Hans Westerhof en werd in 2002 overgenomen door zijn zoon Maick. Maick heeft al meer dan 30 jaar passie voor kaas en het marktwezen, hij hielp zijn vader al op 12-jarige leeftijd op de markt in Enschede. De focus van Westerhof ligt op kwaliteit, ze werken uitsluitend met melk van Nederlandse koeien, waardoor ze een streng bewaakt proces hebben en de kwaliteit kunnen garanderen. In tegenstelling tot veel andere producenten, gebruikt Westerhof geen melk uit het buitenland waar de richtlijnen minder streng zijn en voegen ze geen bacteriën toe om de kaas te laten rijpen. Ze kopen de kaas jong in en laten het zelf op de plank rijpen, variërend van vier weken tot zes jaar.

Wil je weten wat Westerhof's Kaashandel B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Westerhof's Kaashandel B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Westerhof's Kaashandel B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Westerhof's Kaashandel B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Westerhof's Kaashandel B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Westerhof’s Kaashandel B.V.

Bezoekers bekeken ook