W E N D E R Z

W E N D E R Z is een Afhaalrestaurant gelegen aan Bernhardstraat 2 in Delden.

Meer informatie over W E N D E R Z in Delden

Bij Wenderz kan je genieten van heerlijke friet, burgers en snacks. Ze maken hun friet zelf en bereiden de hamburgers vers. Daarnaast hebben ze ook typisch Hollandse snacks. In de winkel kan je altijd gratis proeven van de vers bereide tapas, gegrilde worsten en dagelijks vers geroosterde noten. Wenderz is gesloten op maandag en de openingstijden variëren gedurende de week. Van dinsdag tot en met donderdag zijn ze open van 16:00 tot 20:00 uur, op vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 20:30 uur en op zondag van 16:00 tot 20:30 uur.

Wil je weten wat W E N D E R Z verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van W E N D E R Z of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij W E N D E R Z? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je W E N D E R Z het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar W E N D E R Z reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. W E N D E R Z

Bezoekers bekeken ook