Verkeersschool Boensma

Verkeersschool Boensma is een Rijschool gelegen aan De Berken 15 in Delden.

Meer informatie over Verkeersschool Boensma in Delden

Verkeersschool Boensma biedt diverse rijopleidingen aan. Voor het behalen van je autorijbewijs kun je bij hen terecht en ze gebruiken daarvoor de nieuwste Mini Coopers. Ook kun je bij hen je bromfietsrijbewijs in slechts één dag halen. Daarnaast bieden ze motorrijlessen aan, zodat je het vrije rijgevoel kunt ervaren tijdens het toeren door de bossen en langs rivieren. Als je met een aanhanger wilt rijden die zwaarder is dan 750 kg, heb je een rijbewijs BE of B+ nodig en ook daar kan Verkeersschool Boensma je binnen één dag aan helpen. Voor degenen die graag met een vrachtauto willen rijden, bieden ze ook opleidingen aan, inclusief nascholing. Tot slot kun je bij hen terecht voor de cursus Vaarbewijs I of II, waarmee je kunt genieten van het varen op de Nederlandse binnenwateren of in het buitenland.

Wil je weten wat Verkeersschool Boensma verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verkeersschool Boensma of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verkeersschool Boensma? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verkeersschool Boensma het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Verkeersschool Boensma reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verkeersschool Boensma

Bezoekers bekeken ook