V.O.F. Bakkerij Ter Avest

V.O.F. Bakkerij Ter Avest is een Bakkerij gelegen aan Kortestraat 23 in Delden.

Meer informatie over V.O.F. Bakkerij Ter Avest in Delden

Bij de beste bakker van Delden kun je online de lekkerste ambachtelijke bakkersproducten bestellen. Op de kerstbestellijst staan allemaal heerlijke producten voor een gezellige decembermaand. Een van de specialiteiten is de Wendezoele Broeder, een luxe herfstbrood gevuld met kaneelspijs en bestrooid met amandelschaafsel. Daarnaast kun je elke dag genieten van vers brood, dat uit eigen bakkerij komt en bereid is met verse en natuurlijke ingrediënten. Volg de beste bakker van Delden op Facebook om op de hoogte te blijven van alle lekkernijen.

Wil je weten wat V.O.F. Bakkerij Ter Avest verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van V.O.F. Bakkerij Ter Avest of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij V.O.F. Bakkerij Ter Avest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je V.O.F. Bakkerij Ter Avest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar V.O.F. Bakkerij Ter Avest reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. V.O.F. Bakkerij Ter Avest

Bezoekers bekeken ook