Tango Delden

Tango Delden is een Tankstation gelegen aan De Berken 2E in Delden.

Meer informatie over Tango Delden in Delden

Bij Tango Delden krijg je altijd extra voordeel op tanken, parkeren en autodelen. De pompprijzen die worden getoond zijn de adviesprijs van Tango minus de actuele korting. Op de pagina 'Prijzen' wordt uitgelegd hoe de pompprijzen worden opgebouwd. De kortingen die tijdens de Slimme Donderdag Deal worden getoond, vervangen de huidige kortingen en zijn alleen geldig op dit Tango tankstation. Je kunt betalen met verschillende betalingsmogelijkheden. Deze informatie is geldig tot en met 30 oktober 2023. Alle rechten zijn voorbehouden aan Kuwait Petroleum (Nederland) B.V.

Wil je weten wat Tango Delden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tango Delden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tango Delden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tango Delden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Tango Delden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tango Delden

Bezoekers bekeken ook