t Kleinvakheukske Ity

t Kleinvakheukske Ity is een Handwerkwinkel gelegen aan Langestraat 57-59 in Delden.

Meer informatie over t Kleinvakheukske Ity in Delden

In het mooie Twentse Delden, vlakbij landgoed Twickel, vind je de handwerkspeciaalzaak 't Kleinvakheukske Ity. Ze zijn gespecialiseerd in quilten, borduren en breien en hebben een groot assortiment knopen, garen, ritsen, applicaties, bandjes en lintjes. Daarnaast organiseren ze ook een quiltexpositie in 2023, waar meer dan 120 quilts tentoongesteld zullen worden. De expositie vindt plaats in Stadscentrum het Parochiehuis en is toegankelijk op 3 tot en met 5 november 2023. De openingstijden zijn op vrijdag van 12.00 - 18.00 uur, op zaterdag en zondag van 11.00 - 17.00 uur. De kosten bedragen € 6,- per persoon en het Parochiehuis is rolstoeltoegankelijk met voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Het adres van 't Kleinvakheukske Ity is Langestraat 57-59 in Delden.

Wil je weten wat t Kleinvakheukske Ity verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Kleinvakheukske Ity of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Kleinvakheukske Ity? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Kleinvakheukske Ity het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar t Kleinvakheukske Ity reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Kleinvakheukske Ity

Bezoekers bekeken ook