Studio LDE

Studio LDE is een Winkel gelegen aan Langestraat 43A in Delden.

Meer informatie over Studio LDE in Delden

Studio LDE is een totaalconcept voor je interieur en biedt 3D kunst, accessoires en interieurdesign. Ze hebben een collectie van handgemaakte kunstwerken die geïnspireerd zijn op de 3D kunst. Daarnaast hebben ze zorgvuldig geselecteerde interieuraccessoires die perfect te combineren zijn met de kunstwerken en tafels. Studio LDE is een familiebedrijf dat begon in de werkplaats van de opa van de eigenaar. De kunstwerken worden van begin tot eind met de hand gemaakt in de werkplaats. Ze werken met recycled hout en hergebruiken verpakkingsmaterialen om duurzaam te zijn. Je kunt de kunstwerken en interieurobjecten wereldwijd laten verzenden, en er is gratis verzending in Nederland en België voor bestellingen boven de € 50,-. Studio LDE heeft ook een winkel in Delden waar je hun collectie kunt bekijken.

Wil je weten wat Studio LDE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio LDE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio LDE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio LDE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Studio LDE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Studio LDE

Bezoekers bekeken ook