Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Hof van Twente, Herziening Wiener Benteler Scheidingsweg ong.’ (Ambt Delden), Hof van Twente

DeDeldengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Hof van Twente, Herziening Wiener Benteler Scheidingsweg ong.’ (Ambt Delden), Hof van Twente.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 30 oktober 2014 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied Hof van Twente, Herziening Wiener Benteler Scheidingsweg ong.". Het plan voorziet inhet realiseren van een natuurbegraafplaats in het buitengebied van de gemeente Hof van Twente, aan de Wiener Benteler Scheidingsweg te Ambt Delden. De percelen, met een gezamenlijke oppervlakte van circa 11 hectare, zijn in de huidige situatie onbebouwd en ingericht als grasland en bos. Initiatiefnemer is voornemens om de percelen om te vormen naar natuur, waarbij 5 hectare wordt ingericht als natuurbegraafplaats. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken is een herziening van het bestemmingsplan vereist. Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien: • tijdens openingstijden in het gemeentelijk informatie-centrum, de Höfte 7 te Goor; • op onze website www.hofvantwente.nl/ruimtelijkeplannen; • via deze rechtstreekse link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1735.ADxWBSong-OP10. De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://ftp.hofvantwente.nl/Reo/plannen/NL.IMRO.1735.ADxWBSong-/NL.IMRO.1735.ADxWBSong-OP10. Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2014.

Dit artikel verscheen op deDeldengids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Delden, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDeldengids.nl
Redactie deDeldengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen delden
  2. stcrt-2014-30816

Gerelateerde berichten