Sporthal de Reiger

Sporthal de Reiger is een Sportcomplex gelegen aan De Reigerstraat 1 in Delden.

Meer informatie over Sporthal de Reiger in Delden

Sportpark de Mors in Delden is sinds september 2021 de thuisbasis voor de meeste clubsporters in de stad. De sportzaal is onderdeel van Sportpark de Mors, dat ook een buitenbad heeft, en biedt lokale sporters een hoogwaardige faciliteit voor breedtesportactiviteiten. Daarnaast is er de sportzaal Raesfelt, die voorziet in de behoeften van kleinere sportactiviteiten, zoals freerunning en turnen. Deze zaal wordt gebruikt door sportverenigingen, scholen, kinderfeestjes en andere recreatieve activiteiten. Voor meer informatie en contactgegevens, zoals de nieuwsbrief en huurvoorwaarden, kunnen geïnteresseerden terecht bij Stichting Beheer Registergoederen in Delden.

Wil je weten wat Sporthal de Reiger verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sporthal de Reiger of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sporthal de Reiger? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporthal de Reiger het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Sporthal de Reiger reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sporthal de Reiger

Bezoekers bekeken ook