Sportfit Waanders

Sportfit Waanders is een Sportschool gelegen aan Sluisstraat 3d in Delden.

Meer informatie over Sportfit Waanders in Delden

Bij Sportfit Waanders kun je doelgericht sporten en tegelijkertijd genieten van gezelligheid. Krachttraining wordt vaak geassocieerd met het vergroten van spiermassa en kracht, maar er zijn nog veel meer redenen om hieraan te doen. Het kwijtraken van gewicht is voor veel mensen een uitdaging vanwege het jojo-effect, maar bij Sportfit kun je op een gezonde manier resultaat behalen. Een goede conditie is belangrijk voor zowel het welzijn als het verbeteren van sportprestaties, en bij Sportfit kun je werken aan je uithoudingsvermogen. Naast binnen trainen biedt Sportfit sinds 2015 ook buitensporten aan. Het team van Sportfit Waanders staat altijd klaar om je te helpen en op de hoogte te houden van het laatste nieuws. Ze zijn gesloten op bepaalde feestdagen in 2023, maar je kunt altijd contact met ze opnemen via WhatsApp. Je kunt de openingstijden en adresgegevens vinden op hun website.

Wil je weten wat Sportfit Waanders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportfit Waanders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportfit Waanders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportfit Waanders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Sportfit Waanders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportfit Waanders

Bezoekers bekeken ook