Sloot2Wielers Delden

Sloot2Wielers Delden is een Fietsenwinkel gelegen aan St, Sint Annabrinkstraat 1 in Delden.

Meer informatie over Sloot2Wielers Delden in Delden

In het mooie Twente liggen de plaatsen Delden, Borne en Tubbergen, waar je onze tweewieler speciaalzaken kunt vinden. Hier vind je een uitgebreide collectie fietsen van verschillende merken, van stadsfietsen tot racefietsen en van E-bikes tot mountainbikes. Ons team staat klaar om je advies te geven en je kunt de fietsen bij ons uitproberen. Alle locaties hebben een moderne werkplaats met vakkundig personeel en service en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast geven we tips en trucs over het plakken van een band, het onderhouden van een elektrische fiets en het beschermen van je fiets tegen strooizout. En als er een spaak los zit, lees je hier hoe je dit kunt repareren. Je kunt ons bezoeken op verschillende locaties en contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Sloot2Wielers Delden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sloot2Wielers Delden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sloot2Wielers Delden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sloot2Wielers Delden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Sloot2Wielers Delden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sloot2Wielers Delden

Bezoekers bekeken ook