Slagerij KAGRO

Slagerij KAGRO is een Slagerij gelegen aan Speenkruid 13 in Delden.

Meer informatie over Slagerij KAGRO in Delden

Bij slagerij Kagro kunt u vertrouwd vlees van eigen bodem krijgen. Het vlees is afkomstig van speciaal geselecteerde rassen zoals het Limousin-, Blond d'aquitaine- en Belgisch blauw-ras. Ook de varkens komen uit de Hof van Twente en hebben een leven vol rust en ruimte. Slagerij Kagro bezorgt uw bestelling vers aan huis in heel Delden, en buiten Delden wordt er contact met u opgenomen over de levering. U kunt proeven dat het vlees van Kagro van goede kwaliteit is, en dit merkt u ook tijdens de bereiding. Daarnaast biedt Kagro ook een assortiment voor barbecues en kunt u bij hen een arrangement boeken zoals een huifkartocht of ringsteek-arrangement. Ze verzorgen ook huisslachtingen, waarbij het vlees geheel volgens uw wensen wordt geslacht en bereid.

Wil je weten wat Slagerij KAGRO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij KAGRO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij KAGRO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij KAGRO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Slagerij KAGRO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij KAGRO

Bezoekers bekeken ook