Slagerij Jan Visschedijk

Slagerij Jan Visschedijk is een Slagerij gelegen aan Kortestraat 19 in Delden.

Meer informatie over Slagerij Jan Visschedijk in Delden

Slagerij Jan Visschedijk biedt een breed scala aan vleeswaren, vers vlees, grillspecialiteiten, delicatessen en maaltijden uit eigen keuken. Ze werken samen met zorgvuldig geselecteerde lokale leveranciers. Naast het aanbod in de winkel, bieden ze ook cateringdiensten aan huis en verzorgen ze complete maaltijden en buffetten tijdens feesten. Het is mogelijk om online te bestellen via hun webshop, waar ze een ruim assortiment aan vleesspecialiteiten aanbieden. Op de website is ook meer informatie te vinden over het bestelproces, leveringstijden en bezorging. Voor barbecue-liefhebbers hebben ze een speciale sectie met volledige pakketten en grote stukken vlees. De contactgegevens van Slagerij Jan Visschedijk zijn: Kortestraat 19, 7491 AX Delden, telefoonnummer 074-3762554, e-mailadres info@janvisschedijk.nl. Alle rechten zijn voorbehouden en de website is ontwikkeld door FAK Nederland B.V. in 2021. De algemene voorwaarden en privacyverklaring zijn ook beschikbaar op de website.

Wil je weten wat Slagerij Jan Visschedijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Jan Visschedijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Jan Visschedijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Jan Visschedijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Slagerij Jan Visschedijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Jan Visschedijk

Bezoekers bekeken ook