Rijschool Pieper

Rijschool Pieper is een Rijschool gelegen aan Hooi-Esch 12 in Delden.

Meer informatie over Rijschool Pieper in Delden

Rijschool Pieper Delden is een rijschool met kwaliteit waar je met plezier je rijbewijs kunt halen. Ze bieden een geslaagde rijopleiding aan en lessen kunnen al vanaf 16,5 jaar worden gevolgd. Het is belangrijk om snel te beginnen met het leren van de theorie, daarom bieden ze maandelijks klassikale theorielessen aan via het interactieve Master-Drive systeem van VERJO. Tijdens de theorieles kun je proefexamens maken op je eigen telefoon of tablet om te zien of je geslaagd bent en wat je verbeterpunten zijn. De theorieles duurt één zaterdagochtend en is inclusief koffie, thee en lunch. Voor zelfstudie krijg je een theorieboek in bruikleen. De klassikale theorieles kost eenmalig €55,- en je mag een onbeperkt aantal lessen volgen. Als je meer moeite hebt met de theorie, staan ze altijd klaar om extra ondersteuning te bieden. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om een Tussentijdse toets (TTT) af te nemen bij het CBR, waarbij je vrijstelling kunt verdienen voor bijzondere verrichtingen bij het praktijkexamen. Ook is er bij Rijschool Pieper de mogelijkheid om een faalangstexamen te doen, waarbij je langer de tijd hebt en adempauzes kunt nemen. Ze bieden verschillende lespakketten aan in 2023, waarbij het theorieboek in bruikleen is en restitutie plaatsvindt als je niet alle lessen nodig hebt voor het eerste praktijkexamen. Er zijn ook losse prijzen beschik.

Wil je weten wat Rijschool Pieper verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Pieper of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Pieper? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Pieper het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Rijschool Pieper reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Pieper

Bezoekers bekeken ook