Raesfelt

Raesfelt is een Stadion gelegen aan Schoppenstede 10 in Delden.

Meer informatie over Raesfelt in Delden

Sportzaal Raesfelt is een sportfaciliteit in Delden die in 1999 is gebouwd om te voldoen aan de behoeften van kleinschalige sportactiviteiten en schoolsporten. Overdag wordt de zaal gebruikt voor sportlessen van Scholengemeenschap Twickel en Basisschool Twickelo, en daarna kunnen de lokale gemeenschap, sportverenigingen en recreatieve gebruikers er gebruik van maken. Voor het aanvragen van de zaal kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de Stichting Beheer Registergoederen, die verantwoordelijk is voor het beheer van de zaal. De contactgegevens van de stichting zijn beschikbaar op hun website.

Wil je weten wat Raesfelt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Raesfelt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Raesfelt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Raesfelt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Raesfelt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Raesfelt

Bezoekers bekeken ook