Kennisgeving besluit op een aanvraag voor het tijdelijk plaatsen van bewegwijzeringsborden (aanduidingsborden) voor het evenement Pinksterfeesten Bornerbroek op de N741, provinciale weg Delden - Almelo, ter hoogte van hectometerpunt 6.655

DeDeldengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op een aanvraag voor het tijdelijk plaatsen van bewegwijzeringsborden (aanduidingsborden) voor het evenement Pinksterfeesten Bornerbroek op de N741, provinciale weg Delden - Almelo, ter hoogte van hectometerpunt 6.655.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 16 februari 2024 ontvingen wij een aanvraag voor het tijdelijk plaatsen van bewegwijzeringsborden (aanduidingsborden) voor het evenement Pinksterfeesten Bornerbroek op de N741, provinciale weg Delden - Almelo, ter hoogte van hectometerpunt 6.655. Gedeputeerde Staten hebben besloten dat de Vergunning aanduidingsborden plaatsen Omgevingswet wordt toegekend. De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf twee werkdagen na bekendmaking zes weken ter inzage bij de provincie Overijssel, Luttenbergstraat 2 te Zwolle. Wanneer u de documenten in het provinciehuis wilt inzien dan vragen wij u een afspraak te maken. Desgewenst kunt u de documenten digitaal toegestuurd krijgen. U kunt hiervoor telefoonnummer 038 4998899 bellen. In het besluit kunt u lezen over de mogelijkheid voor het indienen van bezwaar. De termijn voor het indienen van bezwaar eindigt op 11 april 2024.Nadere inlichtingen: Team Vergunningverlening, 038 499 88 99.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/prb/2024.

Dit artikel verscheen op deDeldengids.nl op 01-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Delden, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDeldengids.nl
Redactie deDeldengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Delden
  2. prb-2024-2732

Gerelateerde berichten