Kennisgeving besluit op een aanvraag vaststellen ernst en spoed en instemmen met een saneringsplan voor de locatie Vossenbrinkweg 6 in Delden

DeDeldengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op een aanvraag vaststellen ernst en spoed en instemmen met een saneringsplan voor de locatie Vossenbrinkweg 6 in Delden.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 22-12-2023 ontvingen wij een aanvraag voor het vaststellen van de ernst en spoedeisendheid en instemmen met een saneringsplan voor de locatie Vossenbrinkweg 6 in Delden. Gedeputeerde Staten hebben besloten de ernst en spoedeisendheid vast te stellen en in te instemmen met het saneringsplan. Het besluit en relevante stukken zijn als bijlage opgenomen bij deze publicatie. De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf twee werkdagen na bekendmaking zes weken ter inzage bij de provincie Overijssel, Luttenbergstraat 2 te Zwolle. Wanneer u de documenten in het provinciehuis wilt inzien dan vragen wij u een afspraak te maken. Desgewenst kunt u de documenten digitaal toegestuurd krijgen. U kunt hiervoor telefoonnummer 038 4998899 bellen.De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf twee werkdagen na bekendmaking zes weken ter inzage bij de Omgevingsdienst Twente, Haven Zuidzijde 30 in Almelo.Wanneer u de documenten bij de Omgevingsdienst Twente willen inzien dan kunt u hiervoor een afspraak maken, telefoonnummer 0546-749 500. Desgewenst kunt u de documenten digitaal toegestuurd krijgen.In het besluit kunt u lezen over de mogelijkheid voor het indienen van bezwaar. De termijn voor het indienen van bezwaar is gestart op 06-02-2024.Nadere inlichtingen: Omgevingsdienst Twente, 0546-749 500.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/prb/2024.

Dit artikel verscheen op deDeldengids.nl op 10-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Delden, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDeldengids.nl
Redactie deDeldengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Delden
  2. prb-2024-1797

Gerelateerde berichten