Oude Blasius

Oude Blasius is een Protestantse kerk gelegen aan Kerkplein 3 in Delden.

Meer informatie over Oude Blasius in Delden

In deze tekst wordt gesproken over geloven en tolerantie. Er wordt afgevraagd of tolerantie een goede eigenschap is en of God tolerant is. Volgens Van Dale is tolerant synoniem aan verdraagzaam, maar er wordt geen bewijs gevonden in de Bijbel dat God tolerant is. In het laatste nieuws worden verschillende onderwerpen besproken, zoals het misbruiken van Jezus' naam en het zorgen voor vluchtelingen en armen. Er worden ook oproepen gedaan voor vrijwilligers en er is informatie over het logeerhuis initiatief dat is gestaakt. Tot slot worden er samenwerkingsverbanden genoemd en worden de contactgegevens van het kerkelijk bureau gegeven.

Wil je weten wat Oude Blasius verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oude Blasius of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oude Blasius? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oude Blasius het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Oude Blasius reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oude Blasius

Bezoekers bekeken ook