Opnieuw Vintage, Vinyl & Design

Opnieuw Vintage, Vinyl & Design is een Tweedehandswinkel gelegen aan Kortestraat 2A in Delden.

Meer informatie over Opnieuw Vintage, Vinyl & Design in Delden

Bij OPNIEUW in Delden kun je nieuwe kleren kopen die niet nieuw zijn, maar wel nieuw lijken. In de huiselijke sfeer van de winkel kun je rustig rondsnuffelen onder het genot van een kopje koffie en mooie muziek. Elke week wordt er smaakvolle kleding, schoenen, sieraden, tassen en accessoires uit het midden en hoge segment ingebracht. Daarnaast verkopen ze ook kwalitatief goede tweedehands LP's met popmuziek uit de jaren '50 t/m '90. De kleding is nauwelijks van nieuw te onderscheiden en wordt verkocht voor sympathieke prijzen. Naast kleding verkoopt OPNIEUW ook leuke kleine cadeautjes en accessoires. Door tweedehands producten te kopen, draag je bij aan een milieuvriendelijke en goedkope keuze. Het verlengt de levensduur van producten en bespaart grondstoffen, energie, water en afval. De collectie van OPNIEUW wisselt continu, dus kom gerust eens rondneuzen in de winkel in het stadje Delden.

Wil je weten wat Opnieuw Vintage, Vinyl & Design verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Opnieuw Vintage, Vinyl & Design of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Opnieuw Vintage, Vinyl & Design? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Opnieuw Vintage, Vinyl & Design het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Opnieuw Vintage, Vinyl & Design reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Opnieuw Vintage, Vinyl & Design

Bezoekers bekeken ook