Museum No Hero

Museum No Hero is een Museum gelegen aan Hengelosestraat 2/4 in Delden.

Meer informatie over Museum No Hero in Delden

Museum No Hero heeft verschillende exposities die een breed scala aan kunst tonen. Een van de exposities is 'DIE ÜBERRASCHUNG', een jubileumtentoonstelling met werk van Oost-Duitse kunstenaars van vóór en na de val van de Berlijnse Muur. Deze tentoonstelling laat hoogwaardige en veelzijdige kunst zien uit de voormalige DDR, zowel van vóór 1990 als uit de tijd na de Wende. Een andere tentoonstelling is 'Verzamelen is Kleur Bekennen. De wilde collectie van Geert Steinmeijer', waarin zowel schilderijen als meubelen te zien zijn in verschillende kleuren en stijlen. Daarnaast is er een deel van de expositie 'Vietnam: het gedroomde paradijs' te bezichtigen. Museum No Hero wil mensen laten genieten van kunst uit verschillende werelddelen en laat zien wat ons verbindt met kunstenaars van over de hele wereld. Het museum is geopend van woensdag tot en met zondag en biedt ook een museumcafé en een beeldentuin aan. Daarnaast kunnen bezoekers vriend worden van Museum No Hero en profiteren van voordelen. Het museum heeft positieve recensies ontvangen over de vriendelijke ontvangst en de gevarieerde collectie.

Wil je weten wat Museum No Hero verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Museum No Hero of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Museum No Hero? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Museum No Hero het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Museum No Hero reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Museum No Hero

Bezoekers bekeken ook