Lunchroom & Pizzeria Al Forno

Lunchroom & Pizzeria Al Forno is een Pizzeria gelegen aan Langestraat 49 a in Delden.

Meer informatie over Lunchroom & Pizzeria Al Forno in Delden

Bij Pizzeria Alforno Delden kun je vanaf 12 uur terecht om al hun producten af te halen. Ook kun je vanaf 12 uur pizza's eten, en speciaal voor de lunch is er een aanbieding waarbij je een pizza naar keuze in een maatje kleiner kunt krijgen met een drankje erbij voor €10,95. Daarnaast verkopen ze ook hun eigen vierge olijfolie, die puur en biologisch is, afkomstig van hun eigen olijfbomen. De openingstijden van de pizzeria zijn van woensdag tot en met zondag van 16:00 tot 20:30 uur. Het adres van de pizzeria is Langestraat 49A in Delden en je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 074-7851740 of via e-mail op info@alforno-delden.nl. Voor meer informatie kun je terecht op hun website alforno-delden.nl.

Wil je weten wat Lunchroom & Pizzeria Al Forno verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lunchroom & Pizzeria Al Forno of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lunchroom & Pizzeria Al Forno? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lunchroom & Pizzeria Al Forno het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Lunchroom & Pizzeria Al Forno reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lunchroom & Pizzeria Al Forno

Bezoekers bekeken ook