Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven

Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven is een Hotel gelegen aan Hengelosestraat 30 in Delden.

Meer informatie over Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven in Delden

Van Berkel Hospitality heeft drie unieke locaties in Twente en de Achterhoek: Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven, Oranjerie Ruurlo en De Zwaan Delden. Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven in Twente biedt een sfeervol restaurant, verschillende private dining zalen, 21 hotelkamers, een feesttent en een groot terras. Chef de Cuisine Daniël Nijkamp bereidt hier hoog culinaire gerechten met verse streekproducten. Het hotel beschikt over 21 sfeervolle kamers met uitzicht op het Twentse landschap. Het restaurant biedt een menukaart met gerechten uit de regio, begeleid door een uitgebreide wijnkaart. Daarnaast is Carelshaven ook geschikt voor feesten en partijen, en biedt het diverse vergaderfaciliteiten in een rustgevende en inspirerende omgeving. Het landgoed bestaat al 250 jaar en heeft een jubileumarrangement beschikbaar.

Wil je weten wat Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven

Bezoekers bekeken ook