Kwalitaria Délifrance Delden

Kwalitaria Délifrance Delden is een Restaurant gelegen aan Ressingplein 2 in Delden.

Meer informatie over Kwalitaria Délifrance Delden in Delden

In het Overijsselse Delden bevindt zich Kwalitaria Delden, een snackbar op een unieke locatie. Het opvallende terras met 80 zitplaatsen en een 150 jaar oude beuk trekt direct de aandacht. Op dit terras kun je genieten van een heerlijke maaltijd, koffie, bier, wijn of een verfrissend ijsje. Bij minder mooi weer kun je terecht in het restaurant met 75 zitplaatsen, waar je kunt zien hoe de gerechten vers worden bereid. De Kwalitaria gerechten in Delden zijn anders dan die van andere cafetaria's, omdat er onder andere gebruik wordt gemaakt van Hollands Maas/Rijn/IJssel-runvlees en plofkipvrije kipproducten. Daarnaast worden de frietjes van Aviko speciaal voor Kwalitaria in plantaardige olie gebakken. Je kunt onder andere genieten van een kipsaté menu, een menu met pittige kipreepjes of boerenfriet met gebakken spekjes, champignons, ui en paprika. Het eten kan ook worden besteld en bezorgd in Delden, waarbij het warm wordt gehouden in speciale warmhoud-rugzakken. Kwalitaria Delden bezorgt het eten op elektrische fietsen, omdat ze veel waarde hechten aan het klimaat.

Wil je weten wat Kwalitaria Délifrance Delden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kwalitaria Délifrance Delden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kwalitaria Délifrance Delden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kwalitaria Délifrance Delden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Kwalitaria Délifrance Delden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kwalitaria Délifrance Delden

Bezoekers bekeken ook