Kuipers Kunst & Antiek

Kuipers Kunst & Antiek is een Antiekwinkel gelegen aan Langestraat 8 in Delden.

Meer informatie over Kuipers Kunst & Antiek in Delden

Kuipers Kunst en Antiek in Delden is gespecialiseerd in de in- en verkoop van verschillende soorten antiek. Ze hebben een breed assortiment, waaronder Chinees porselein, staande horloges, antiek zilver en Hollands aardewerk. Daarnaast kopen ze ook antieke voorwerpen zoals 18e-eeuwse gegraveerde glazen en kristal, en antiek porselein uit de Wanli, Kangxi en Yongzeng periode. Mark Kuipers, de antiquair, is vooral gefascineerd door de geschiedenis en het verhaal achter elk voorwerp. Hij koopt bewust niet op veilingen, maar vindt kunst en antiek bij mensen thuis. Hij geeft het verhaal dat erbij hoort altijd door aan de nieuwe eigenaar. De winkel van Kuipers Kunst en Antiek is goed gevuld met meubelen uit verschillende periodes, Chinees en Japans porselein, schilderijen en diverse beelden. Daarnaast bieden ze ook taxaties aan voor antiek, inboedels, goud en sieraden. Als er iets specifiek op uw verlanglijst staat, kunt u een zoekopdracht plaatsen en Mark Kuipers zal zijn best doen om het voor u te vinden. De showroom is bijna 300 m2 groot en de openingstijden zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Kuipers Kunst & Antiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kuipers Kunst & Antiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kuipers Kunst & Antiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kuipers Kunst & Antiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Kuipers Kunst & Antiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kuipers Kunst & Antiek

Bezoekers bekeken ook