KLK Kolb Specialties B.V.

KLK Kolb Specialties B.V. is een Chemische fabriek gelegen aan Langestraat 167 in Delden.

Meer informatie over KLK Kolb Specialties B.V. in Delden

KLK Kolb is een bedrijf dat surfactanten produceert, stoffen die worden gebruikt in producten zoals wasmiddelen en shampoos, maar ook noodzakelijk zijn in de productie van textiel en medicijnen. Naast surfactanten produceert KLK Kolb ook papierproceschemicaliën en andere chemische specialiteiten. Het bedrijf verwerkt natuurlijke en synthetische grondstoffen tot hoogwaardige producten op 3 productielocaties in Zwitserland en Nederland, waarbij ongeveer 480 mensen werkzaam zijn. KLK Kolb biedt ook maatwerk excipiënten en is GMP EXCiPACT gecertificeerd.

Wil je weten wat KLK Kolb Specialties B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KLK Kolb Specialties B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KLK Kolb Specialties B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KLK Kolb Specialties B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar KLK Kolb Specialties B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KLK Kolb Specialties B.V.

Bezoekers bekeken ook