Kinderopvang Het Torentje

Kinderopvang Het Torentje is een Kinderopvang gelegen aan in .

Meer informatie over Kinderopvang Het Torentje in

Ingrid, een vrouw geboren in 1962 en getrouwd met Nico, heeft na twintig jaar in de ouderenzorg te hebben gewerkt, in april 2010 besloten om over te stappen naar kinderopvang. Ze heeft drie kinderen, waarvan er twee al zelfstandig wonen en haar jongste zoon alleen in het weekend thuis is. In 2012 heeft ze haar opleiding SPW3 Kinderopvang succesvol afgerond en heeft ze ook een EHBO/reanimatie diploma voor kinderen behaald. Na vijf jaar ervaring als pedagogisch medewerker bij een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang, is Ingrid begonnen als gastouder in haar eigen kleinschalige kinderopvang genaamd "Het Torentje". Ze heeft een aparte ruimte in haar huis ingericht voor de opvang van maximaal vijf kinderen per dag in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Ingrid hecht veel waarde aan rust, regelmaat, veiligheid en geborgenheid in haar opvang en is flexibel in het bespreken van wensen en voorkeuren met de ouders. De opvangdagen zijn van maandag tot en met donderdag van 07:00 tot 18:00 uur. Ze nodigt ouders uit om vrijblijvend een kijkje te komen nemen bij Kinderopvang "Het Torentje" in Delden.

Wil je weten wat Kinderopvang Het Torentje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang Het Torentje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Het Torentje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Het Torentje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Kinderopvang Het Torentje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang Het Torentje

Bezoekers bekeken ook