Kinderopvang Dolle Pret (Gastouder)

Kinderopvang Dolle Pret (Gastouder) is een Kinderopvang gelegen aan Fluitekruid 31 in Delden.

Meer informatie over Kinderopvang Dolle Pret (Gastouder) in Delden

Dorien is een pedagogisch medewerker die in januari 2024 kinderopvang Dolle Pret in Enschede start. Ze heeft al 6 jaar ervaring in kinderopvang in Delden. Haar doel is om kinderen spelenderwijs nieuwe dingen te leren en hen een veilige omgeving te bieden waarin ze plezier kunnen hebben. Ze organiseert leuke activiteiten, zoals uitstapjes naar het park, dieren kijken en samen boodschappen doen. Dorien verhuist met haar kinderopvang naar Enschede en heeft een fijne ruimte met een slaapkamer, een wc en een ruime tuin waar kinderen hun energie kwijt kunnen. Ze biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar, van maandag tot en met vrijdag vanaf 07:30 uur. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Gastouderbureau Snoesje voor een kennismaking.

Wil je weten wat Kinderopvang Dolle Pret (Gastouder) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang Dolle Pret (Gastouder) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Dolle Pret (Gastouder)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Dolle Pret (Gastouder) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Kinderopvang Dolle Pret (Gastouder) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang Dolle Pret (Gastouder)

Bezoekers bekeken ook