Kinderopvang Diesje, Mirjam Geerlings, Delden

Kinderopvang Diesje, Mirjam Geerlings, Delden is een Kinderopvang gelegen aan Hooijerinksplein 10 in Delden.

Meer informatie over Kinderopvang Diesje, Mirjam Geerlings, Delden in Delden

Mirjam is een gastouder die in 2010 haar eigen kinderopvang, Kinderopvang Diesje, is gestart. Ze biedt kleinschalige opvang voor maximaal vijf kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. De opvang is gelegen in een mooie omgeving dichtbij school, een speeltuin en geitjes, waar de kinderen regelmatig naartoe gaan. De opvangruimte is kindvriendelijk ingericht met verschillende speelhoeken en er is een afgesloten buitenruimte met veel buitenspeelgoed. Mirjam hecht veel waarde aan rust, reinheid en regelmaat en biedt een duidelijke structuur gedurende de dag. Er worden speelse activiteiten gedaan, afgestemd op het kind. Kinderopvang Diesje is geopend van maandag t/m donderdag van 7:00 tot 18:00.

Wil je weten wat Kinderopvang Diesje, Mirjam Geerlings, Delden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang Diesje, Mirjam Geerlings, Delden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Diesje, Mirjam Geerlings, Delden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Diesje, Mirjam Geerlings, Delden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Kinderopvang Diesje, Mirjam Geerlings, Delden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang Diesje, Mirjam Geerlings, Delden

Bezoekers bekeken ook