KDV La Luna

KDV La Luna is een Kinderopvang gelegen aan Nieuwstraat 6 in Delden.

Meer informatie over KDV La Luna in Delden

Kinderdagverblijf La Luna is een kleinschalig kinderdagverblijf in Delden dat kwalitatief hoogwaardige en verantwoorde kinderopvang biedt aan kinderen van 0 t/m 4 jaar. Het kinderdagverblijf is gevestigd op een centrale locatie en zorgt voor een veilige, gezellige en huiselijke omgeving. Ze voldoen aan alle eisen die de Wet Kinderopvang stelt en het inspectierapport van de GGD is ter inzage beschikbaar. De pedagogische medewerksters hebben de benodigde opleidingen afgerond en hebben ook een BHV diploma. KDV La Luna zorgt voor kwaliteit en veiligheid, zowel binnen als buiten. Voor meer informatie of een kennismaking kunt u contact opnemen via het contactformulier, telefonisch of langskomen op het adres Nieuwstraat 6 in Delden.

Wil je weten wat KDV La Luna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KDV La Luna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV La Luna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV La Luna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar KDV La Luna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KDV La Luna

Bezoekers bekeken ook