Innobrands

Innobrands is een Marketingconsultant gelegen aan Langestraat 145 in Delden.

Meer informatie over Innobrands in Delden

Onze missie bij InnoBrands is om bedrijven te helpen hun prestaties op de markt te verbeteren. Wij geloven dat het bouwen van sterke merken en het introduceren van nieuwe producten en marktbenaderingen essentieel is voor succes. Onze adviesdiensten omvatten het bouwen van merken, marktanalyse, innovatie, merkpositionering, merkarchitectuur en brandmanagement. We helpen ook bij het opstellen van marketingplannen en de ontwikkeling van nieuwe producten en concepten. Onze focus ligt voornamelijk op Fast Moving Consumer Goods en Retail. We hebben al meer dan 10 jaar ervaring en ondersteunen een breed scala aan klanten bij het bereiken van hun doelen. Onze aanpak is bedrijfskundig, no-nonsense en resultaatgericht. InnoBrands is een klein en onafhankelijk adviesbureau, opgericht door Richard Wermelink, maar we kunnen ook grotere projecten aan dankzij ons uitstekende netwerk van specialisten. Daarnaast bieden we ook externe brandmanagementdiensten voor bedrijven die tijdelijk extra capaciteit nodig hebben.

Wil je weten wat Innobrands verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Innobrands of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Innobrands? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Innobrands het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Innobrands reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Innobrands

Bezoekers bekeken ook