In De Hagen

In De Hagen is een Brasserie gelegen aan Stadshagen 201 in Delden.

Meer informatie over In De Hagen in Delden

Brasserie in de Hagen in Delden is een uniek restaurant waar het team bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze zorgen met trots en passie voor een bijzondere ervaring in de brasserie. Het restaurant biedt koffie met gebak, een uitgebreide lunch, een drie-gangen dagmenu en drankjes met hapjes aan. Alle gerechten worden vers, huisgemaakt en met veel liefde bereid door de koks. Het is belangrijk voor de brasserie dat de medewerkers de kans krijgen om zich te ontwikkelen en te groeien op hun eigen niveau. Ook wordt er veel waarde gehecht aan het werken op een plek waar ze zichzelf kunnen zijn. Je bent van harte uitgenodigd om een bijzondere ervaring te beleven in Brasserie in de Hagen in Delden.

Wil je weten wat In De Hagen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van In De Hagen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij In De Hagen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je In De Hagen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar In De Hagen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. In De Hagen

Bezoekers bekeken ook