Huisartspraktijk van Manen

Huisartspraktijk van Manen is een Huisarts gelegen aan Averinkstraat 30 D in Delden.

Meer informatie over Huisartspraktijk van Manen in Delden

Welkom op de website van huisartsenpraktijk van Manen. Op deze website vindt u informatie over de praktijkvoering, waarneming bij afwezigheid en medische informatie. De jaarlijkse griepvaccinatie zal plaatsvinden op vrijdag 13 oktober in Sporthal De Mors. De uitnodigingsbrief ontvangt u tussen 26 september en 4 oktober. Als u na 4 oktober geen uitnodigingsbrief heeft ontvangen, neem dan contact op met uw huisarts. De griepprik is belangrijk voor mensen die extra risico lopen bij griep, zoals ouderen, mensen met bepaalde ziektes en mensen met verminderde afweer. De praktijk is gesloten van vrijdag 20 oktober tot en met vrijdag 27 oktober. Voor waarneming kunt u contact opnemen met verschillende artsen, afhankelijk van de beginletter van uw achternaam. Herhaalmedicatie kunt u bestellen via de apotheek. Vanaf maandag 30 oktober zijn wij weer bereikbaar. Maak bij meerdere klachten telefonisch een afspraak, zodat de assistente genoeg tijd kan inplannen. U kunt ook gebruik maken van MijnGezondheid.net om online uw zorg te regelen, zoals het inzien van uw dossier, het ontvangen van labuitslagen en het stellen van vragen aan uw huisarts. Alle patiënten van 16 jaar en ouder kunnen hiervan gebruik maken. Meer informatie vindt u op de website onder het kopje "mijngezondheid.net".

Wil je weten wat Huisartspraktijk van Manen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk van Manen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk van Manen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk van Manen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Huisartspraktijk van Manen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk van Manen

Bezoekers bekeken ook