Hotel Wapen van Delden

Hotel Wapen van Delden is een Hotel gelegen aan Langestraat 242 in Delden.

Meer informatie over Hotel Wapen van Delden in Delden

Hotel Wapen van Delden is een gastvrij familiebedrijf gelegen aan de rand van het middeleeuwse stadje Delden in Twente. Het hotel heeft 46 comfortabele kamers met faciliteiten zoals een zwembad en gratis wifi. Het is onderdeel van de Populus groep, een samenwerking van hotels en grand cafe's van de Poppe familie. Het hotel heeft ook een restaurant waar gasten kunnen genieten van culinaire variaties. Het hotel is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Delden ligt op steenworp afstand van het prachtige landgoed Twickel. Kortom, Hotel Wapen van Delden biedt gasten een aangenaam verblijf in de mooie omgeving van Twente.

Wil je weten wat Hotel Wapen van Delden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Wapen van Delden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Wapen van Delden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Wapen van Delden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Hotel Wapen van Delden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Wapen van Delden

Bezoekers bekeken ook