Hotel Restaurant Sevenster

Hotel Restaurant Sevenster is een Restaurant gelegen aan Marktstraat 6 in Delden.

Meer informatie over Hotel Restaurant Sevenster in Delden

Hotel Restaurant Sevenster is een gezellig en huiselijk familiehotel in het hart van Delden. Het hotel heeft een gezellig terras met uitzicht op de kerk de Oude Blasius. De nabijgelegen bossen van Twickel bieden de mogelijkheid voor prachtige wandelingen en fietstochten. Begin uw tocht met een stuk huisgemaakte appeltaart bij Sevenster. Het oude vestingstadje heeft ook leuke winkels en galerieën om te verkennen. Na een wandeling kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner in het sfeervolle restaurant met serre. Het hotel heeft ook 13 kamers waar u kunt genieten van de uitstekende Hollandse keuken. Als u van een ijsje wilt genieten, kunt u terecht bij ANNE Schep- en Softijs in het centrum van Delden. Ze bieden een breed scala aan smaken, inclusief vers bereid schepijs. Het hotel is elke woensdag gesloten, maar is de rest van de week geopend voor gasten om van te genieten.

Wil je weten wat Hotel Restaurant Sevenster verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Restaurant Sevenster of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Restaurant Sevenster? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Restaurant Sevenster het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Hotel Restaurant Sevenster reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Restaurant Sevenster

Bezoekers bekeken ook