Hotel Restaurant Het Witte Paard

Hotel Restaurant Het Witte Paard is een Hotel gelegen aan Hengelosestraat 8 in Delden.

Meer informatie over Hotel Restaurant Het Witte Paard in Delden

Op de menukaart van dit restaurant vind je verschillende voorgerechten, zoals coquilles, tonijntartaar en gamba's Pil Pil. Ook is er een bonbon van gerookte zalm en een steak tartaar. Voor de vegetariërs zijn er opties zoals canneloni en mozzarella. Daarnaast zijn er salades, zoals een salade met geitenkaas en een Caesar salade. Voor de hoofdgerechten zijn er onder andere carpaccio, vitello tonnato, ossenhaas en entrecote. Ook zijn er verschillende soepen, zoals tomatensoep en uiensoep. Naast het eten organiseert het restaurant ook evenementen zoals de Black Angus BBQ en de Boschendal Picknick. Het restaurant heeft ook de mogelijkheid om te overnachten.

Wil je weten wat Hotel Restaurant Het Witte Paard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Restaurant Het Witte Paard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Restaurant Het Witte Paard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Restaurant Het Witte Paard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Hotel Restaurant Het Witte Paard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Restaurant Het Witte Paard

Bezoekers bekeken ook