Holding Ten Vregelaar B.V.

Holding Ten Vregelaar B.V. is een Aannemer gelegen aan Schneidersbos, De Berken 7 in Delden.

Meer informatie over Holding Ten Vregelaar B.V. in Delden

Timmer- & Bouwbedrijf Ten Vregelaar is een veelzijdig aannemersbedrijf in Delden dat gespecialiseerd is in nieuwbouw, verbouw en renovatie van woningen. Ze bieden bouwcoördinatie waarbij zij zorgen voor een optimaal resultaat en jij het overzicht behoudt. Het bedrijf staat bekend om zijn flexibiliteit, korte lijnen en betrouwbaarheid van afspraken. Ze werken met een eerlijke begroting en geven een helder beeld van de mogelijkheden en kosten. Door het selecte gezelschap van medewerkers met meedenkend vermogen wordt het gewenste eindresultaat nooit uit het oog verloren. Ten Vregelaar is een familiebedrijf met laagdrempeligheid en staat bekend om het leveren van maatwerk. Ze hebben alle kennis in huis om te helpen bij verbouw, renovatie of nieuwbouwprojecten. Het bedrijf heeft een lange lijst van projecten waaraan ze hebben gewerkt. Het adres van Ten Vregelaar is De Berken 7 in Delden en ze zijn bereikbaar via telefoonnummer 074-3762977 en e-mailadres info@tenvregelaar.nl.

Wil je weten wat Holding Ten Vregelaar B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Holding Ten Vregelaar B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Holding Ten Vregelaar B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Holding Ten Vregelaar B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Holding Ten Vregelaar B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Holding Ten Vregelaar B.V.

Bezoekers bekeken ook