Het Arendshuys

Het Arendshuys is een Winkel gelegen aan Langestraat 42 in Delden.

Meer informatie over Het Arendshuys in Delden

Al 23 jaar is Het Arendshuys "Klassiek met Stijl" gevestigd in een prachtig monumentaal pand in hartje Delden. De winkel biedt een ruim assortiment aan woon- en cadeauartikelen, tijdloze mode en accessoires. Merken zoals Bunzlau Castle, Maison Berger, TapParfum, Ireland Eye, WoodWick en Belano maken een bezoek aan de winkel de moeite waard. Het personeel helpt graag bij het vinden van een passend cadeau, het samenstellen van een zijden boeket, het passen van een jas of het stylen van het interieur. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag aan de Langestraat 42 in Delden. Daarnaast heeft Het Arendshuys ook aangepaste openingstijden tijdens de zomerperiode, waarbij de winkel op dinsdag gesloten is. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en producten, wordt aangeraden de winkel te volgen op Instagram en Facebook.

Wil je weten wat Het Arendshuys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Arendshuys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Arendshuys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Arendshuys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Het Arendshuys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Arendshuys

Bezoekers bekeken ook