HEMA Delden

HEMA Delden is een Warenhuis gelegen aan Langestraat 33B in Delden.

Meer informatie over HEMA Delden in Delden

Je kunt je bestelling bij HEMA Delden thuis laten bezorgen of in de winkel ophalen. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je voor 22:00 uur bestelt, kun je je bestelling binnen 1-3 werkdagen in de winkel ophalen. Nadat je bestelling in de winkel is, heb je 14 dagen de tijd om deze op te halen. Je kunt artikelen binnen 30 dagen retourneren in de winkel of ruilen, met aankoopbewijs. Er zijn wel enkele voorwaarden voor het retourneren van artikelen. Sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals artikelen met een houdbaarheidsdatum en op maat gemaakte of zelf ontworpen artikelen. HEMA heeft ook andere locaties in de buurt van Delden, zoals Haaksbergen, Almelo-Ootmarsumsestraat, Enschede Op de Brouwerij, Wierden, Enschede, Borne, Hengelo, Hengelo-Hasselo, Goor en Almelo.

Wil je weten wat HEMA Delden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Delden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Delden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Delden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar HEMA Delden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Delden

Bezoekers bekeken ook