H. Blasiuskerk

H. Blasiuskerk is een Katholieke kerk gelegen aan Langestraat 76 in Delden.

Meer informatie over H. Blasiuskerk in Delden

De Heilige Geest parochie is een parochie in Twente met geloofsgemeenschappen in verschillende plaatsen. Het pastoraal team werkt voor meerdere parochies en het secretariaat is gevestigd in Delden. Delden is het Eucharistisch centrum van de parochie. Het infoblad van de Heilige Geest parochie genaamd "Geestig" verschijnt 8 keer per jaar. De vieringen van de parochie kunnen live of achteraf bekeken worden via het YouTube kanaal. Daarnaast is de parochie te volgen op Facebook en Twitter. Donaties voor de online vieringen kunnen gedaan worden via de digitale collecte. Ook is er een Android app beschikbaar voor historische en actuele informatie. Verder kunnen mensen de laatste uitgave van "Geestig" bekijken, zich abonneren op de nieuwsbrief, de blogberichten lezen, hun mening geven over de terugkeer naar het kerkgebouw en het volledige fotoalbum bekijken.

Wil je weten wat H. Blasiuskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Blasiuskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Blasiuskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Blasiuskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar H. Blasiuskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Blasiuskerk

Bezoekers bekeken ook