Golden City (Delden)

Golden City (Delden) is een Chinees restaurant gelegen aan Vossenbrinkweg 40 in Delden.

Meer informatie over Golden City (Delden) in Delden

Golden City in Delden heet iedereen welkom op hun website. Ondanks de versoepeling van de coronamaatregelen vragen ze om bestellingen telefonisch en op tijd door te geven om lange wachttijden te voorkomen. Ze benadrukken ook het belang van het meenemen van een eigen draagtas voor het milieu. Golden City is een Chinees restaurant met een gevarieerde menukaart. Ze bieden ook afhaalmaaltijden aan en hebben een cafetaria waar je ter plekke kunt eten of maaltijden kunt meenemen. In de zomer verkopen ze ook heerlijk softijs. Als je zowel een bestelling voor de Chinese afhaal als voor de cafetaria hebt, kun je deze beide op hetzelfde telefoonnummer doorgeven en zorgen ze ervoor dat ze gelijktijdig klaargemaakt worden. Het team van Golden City heet iedereen van harte welkom. De openingstijden in de zomermaanden zijn dat de hoofdkeuken om 20.00 uur sluit, maar van 20.00 tot 22.00 uur (behalve op dinsdag) kun je bestellen van de kleine kaart bij de cafetaria. Op donderdag tot zondag zijn er alleen telefonische bestellingen mogelijk tussen 12.00 en 16.00 uur. De contactgegevens en het auteursrecht worden ook vermeld op de website.

Wil je weten wat Golden City (Delden) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Golden City (Delden) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Golden City (Delden)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Golden City (Delden) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Golden City (Delden) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Golden City (Delden)

Bezoekers bekeken ook