Ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied Hof van Twente, herziening Kloetenweg 5 Ambt Delden".

DeDeldengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied Hof van Twente, herziening Kloetenweg 5 Ambt Delden"..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Van 14 december 2023 tot en met 24 januari 2024 ligt het ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied Hof van Twente, herziening Kloetenweg 5 Ambt Delden" voor een ieder ter inzage.Voor de locatie Kloetenweg 5 in Ambt Delden is een plan ontwikkeld voor de bouw van een nieuwe woning, ter vervanging van de ter plaatse aanwezige recreatiewoning. Hieraan kan medewerking worden verleend door gebruik te maken van het beleid 'Grond voor gebruik' en de daarin opgenomen regeling voor het omzetten van een solitaire recreatiewoning naar een reguliere woning. Deze ontwikkeling past niet binnen het geldende bestemmingsplan, waardoor een herziening van het bestemmingsplan noodzakelijk is. Dit bestemmingsplan is opgesteld om deze ontwikkeling mogelijk te maken.Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien:1.tijdens openingstijden in het gemeentehuis Hof van Twente, de Höfte 7 te Goor;2.op onze website www.hofvantwente.nl/ruimtelijkeplannen; 3.via deze rechtstreekse link: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1735.ADxKloetenweg5-OP10. Tijdens de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.13 december 2023.Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,drs. H.A.M. Nauta-van Moorsel MPM, burgemeester,drs. D. Lacroix, secretaris.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deDeldengids.nl op 14-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Delden, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDeldengids.nl
Redactie deDeldengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Delden
  2. gmb-2023-531232

Gerelateerde berichten