Gasterij 't Oaldershoes

Gasterij 't Oaldershoes is een Restaurant gelegen aan Kerkstraat 5 in Delden.

Meer informatie over Gasterij 't Oaldershoes in Delden

Gasterij 't Oaldershoes is een gezellig restaurant gevestigd aan de Kerkstraat in Delden. Met een authentieke Engelse telefooncel voor het pand ademt het restaurant een Engelse sfeer uit. Naast dineren bieden ze ook een uitstekende lunchkaart met diverse gerechten, evenals koffie met gebak, Brusselse wafels en Twentse krentewegge. In de zomer kunnen gasten genieten van het sfeervolle Delden op het terras en 's avonds onder de verlichte oude stadstoren. Daarnaast is het restaurant ook geschikt voor kleine bruiloften, vergaderingen en recepties, waarbij ze zorgen voor een compleet verzorgd diner of buffet. Onder toezicht van de "Oude Blasius" kerk is het bedrijf uitgegroeid tot een sfeervolle plek waar gastvrijheid en gezelligheid centraal staan. Het restaurant heeft een rijke historie, daterend uit 1882, en is sinds december 2016 in handen van Robert en Esther Gerritsjans.

Wil je weten wat Gasterij 't Oaldershoes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gasterij 't Oaldershoes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gasterij 't Oaldershoes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gasterij 't Oaldershoes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Gasterij 't Oaldershoes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gasterij ’t Oaldershoes

Bezoekers bekeken ook