Fysio Centrum Kamminga

Fysio Centrum Kamminga is een Fysiotherapeut gelegen aan Averinkstraat 30 in Delden.

Meer informatie over Fysio Centrum Kamminga in Delden

Fysio Centrum Kamminga is een fysiotherapiepraktijk in Hengelo & Delden met een passie voor het menselijk lichaam en beweging. Ze bieden verschillende vormen van fysiotherapie, waaronder FysioSport, kinderfysiotherapie en sportfysiotherapie. Het doel is om klachten aan het steun- en bewegingsapparaat te verminderen en mensen te ondersteunen bij het sporten zonder klachten. Het team bestaat uit breed opgeleide specialisten in bewegen die streven naar de best passende zorg en een thuisgevoel voor de patiënt. Veelvoorkomende klachten die ze behandelen zijn onder andere schouder-, knie- en rugklachten. Het team bestaat onder andere uit Thijs Kamminga, Else Hemeltjen, Robert Dull, Stephanie Hartgers en Daniëlle Spanjers. Klanten kunnen positieve beoordelingen vinden en contact opnemen via telefoon of email.

Wil je weten wat Fysio Centrum Kamminga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Centrum Kamminga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Centrum Kamminga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Centrum Kamminga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Fysio Centrum Kamminga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Centrum Kamminga

Bezoekers bekeken ook