Femi's,Grillroom,Pizzeria

Femi's,Grillroom,Pizzeria is een Pizzeria gelegen aan Molenstraat 8 in Delden.

Meer informatie over Femi's,Grillroom,Pizzeria in Delden

Femis in Delden is een online bestelservice waar klanten ons menu kunnen bekijken en direct kunnen bestellen. Klanten geven ons 5 sterren op basis van 1235 beoordelingen. Er is een nieuwsbrief waar klanten zich voor kunnen aanmelden om unieke kortingen en acties te ontvangen. Tijdens de vakantieperiode van 24 juli tot 8 augustus is Femis gesloten. Bij bestellingen via de website of app krijg je een gratis drankje bij een bestelbedrag vanaf €10,00. Bij elke bestelling spaar je punten en bij 5 punten krijg je 10% korting. Er is ook een app beschikbaar waarmee je sneller en eenvoudiger kunt bestellen. Daarnaast zijn er populaire gerechten zoals de Kapsalon, verschillende maaltijdsalades, pizza's, menu's, kindermenu's, mini schotels, grillgerechten, combinatieschotels, een vegetarische schotel, broodjes, lahmacun en wraps, belegde broodjes, bijgerechten en sauzen, en frisdranken.

Wil je weten wat Femi's,Grillroom,Pizzeria verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Femi's,Grillroom,Pizzeria of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Femi's,Grillroom,Pizzeria? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Femi's,Grillroom,Pizzeria het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Femi's,Grillroom,Pizzeria reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Femi’s,Grillroom,Pizzeria

Bezoekers bekeken ook