Emmedy Software Solutions

Emmedy Software Solutions is een Softwarebedrijf gelegen aan Torendijk 24 in Delden.

Meer informatie over Emmedy Software Solutions in Delden

Met Emmedy LMS kun je efficiënt plannen, trainingen aanbieden en de voortgang van cursisten volgen. Het is een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk Learning Management System bestaande uit drie verschillende tools die ook afzonderlijk geïmplementeerd kunnen worden. Met Emmedy LMS kun je trainingen inplannen, toetsen aanbieden, docenten inplannen, trainingen zelf samenstellen en de voortgang van cursisten bekijken in het leerlingvolgsysteem. Dit bespaart tijd en geld doordat je afscheid kunt nemen van Excel-documenten en de beperkingen van het aanbieden van trainingen. Het aanbieden van trainingen is belangrijk om medewerkers specifieke kennis en vaardigheden aan te leren. Met Emmedy LMS kun je eenvoudig trainingen samenstellen en deze op een overzichtelijke manier aanbieden via Emmedy Learn. Daarnaast biedt het systeem handige functionaliteiten zoals dynamische rapportages, het actueel houden van certificeringen en het koppelen met andere systemen via een API. Alle tools worden geleverd in de huisstijl van jouw bedrijf, zodat het systeem perfect past bij jouw organisatie. Emmedy LMS wordt al gebruikt door verschillende organisaties en heeft indrukwekkende cijfers, zoals 3 gebouwde trainingen, 350 afgeronde toetsen en meer dan 16.000 tevreden gebruikers. Een LMS staat voor Learning Management System en wordt gebruikt om de voortgang van leerlingen of cursisten te volgen. Met Emmedy LMS.

Wil je weten wat Emmedy Software Solutions verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Emmedy Software Solutions of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Emmedy Software Solutions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Emmedy Software Solutions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Emmedy Software Solutions reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Emmedy Software Solutions

Bezoekers bekeken ook