Electro World Bas Baake

Electro World Bas Baake is een Elektronicawinkel gelegen aan Langestraat 83 in Delden.

Meer informatie over Electro World Bas Baake in Delden

Electro World Bas Baake is een vakmanspeciaalzaak in Delden waar je terecht kunt voor consumenten elektronica, witgoed, huishoudelijke apparaten, computers en elektrische materialen. De winkel heeft een breed assortiment en de producten zijn ruim opgesteld. Ze bieden ook witgoedreparaties aan, zoals wasmachinereparaties. Daarnaast zijn ze dealer van verschillende merken. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en op zondag zijn ze gesloten. Op afspraak is er een koopavond mogelijk. Je kunt ze bereiken op het adres Langestraat 83 in Delden, via telefoonnummer 074 376 76 16 of via e-mail baake@electroworld.nl.

Wil je weten wat Electro World Bas Baake verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Electro World Bas Baake of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Electro World Bas Baake? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Electro World Bas Baake het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Electro World Bas Baake reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Electro World Bas Baake

Bezoekers bekeken ook