De Zwaan Delden

De Zwaan Delden is een Hotel gelegen aan Langestraat 2 in Delden.

Meer informatie over De Zwaan Delden in Delden

Van Berkel Hospitality heeft vier unieke locaties in Twente en de Achterhoek: Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven, Oranjerie Ruurlo, De Zwaan Delden en Wapen van Hengelo. De Zwaan Delden is de huiskamer van Delden, waar je kunt genieten van een drankje, espresso, ontbijt en gerechten van de internationaal georiënteerde kaart. Het restaurant biedt ook uitgebreide lunch en diner, met inspiratie van seizoensproducten van landgoed Twickel. Daarnaast is er een hotel met tien sfeervol ingerichte kamers en mogelijkheden voor vergaderingen met goede audiovisuele middelen. Ook zijn er opties voor feesten en evenementen. In de omgeving van Twente kunnen natuurliefhebbers wandel- en fietstochten maken, en de stad Enschede is op korte afstand voor winkelliefhebbers. Kasteel Twickel is ook een bezoekje waard.

Wil je weten wat De Zwaan Delden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Zwaan Delden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Zwaan Delden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zwaan Delden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar De Zwaan Delden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Zwaan Delden

Bezoekers bekeken ook